‘Ik zou Co Adriaanse graag bij Feyenoord willen zien’

Harry van der Laan zou Co Adriaanse graag zien als trainer van Feyenoord als vervanger van Fred Rutten. Hij hoopt dat de 67-jarige trainer zich nog een keer kan opladen voor zijn laatste kunstje. Momenteel is hij adviseur bij FC Utrecht.

“Ik zou Co daar wel eens willen zien”, zegt Van der Laan tegen Omroep West. “Als ik Van Geel was, zou ik met hem om de tafel gaan zitten.” Van der Laan stond zelf onder contract bij onder meer Feyenoord en ADO Den Haag. Hij zou het mooi vinden als Adriaanse zich ook eens in een Zuid-Hollands avontuur stort.

“Co heeft Feyenoord al een keer afgezegd, maar hij zit nu alweer een tijdje thuis en is een trainer met een zeer aanvallende speelstijl die uitstekend zou passen bij een jonge groep als Feyenoord”, vindt de voormalige voetballer.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!