‘Jol en Advocaat zeggen niet bij voorbaat ‘nee’ tegen Feyenoord’

Jean-Paul van Gastel lijkt de hoofdkandidaat te zijn om Fred Rutten op te volgen als hoofdtrainer van Feyenoord. De Rotterdammers hebben ook een aantal ervaren trainers in het vizier die niet op voorhand ‘nee’ zeggen tegen een dienstverband. Naar verluidt gaat het om Bert van Marwijk, Martin Jol en Dick Advocaat.

Jol en Advocaat zeggen volgens het Algemeen Dagblad niet op voorhand ‘nee’ tegen een aanbod van Feyenoord. In hoeverre zij in het plaatje van Van Geel passen, is voor de krant onduidelijk. De directeur erkent dat de spoeling dun is. “Een nieuwe trainer vinden is niet makkelijk, want anders had iedereen dit werk natuurlijk kunnen doen”, aldus Van Geel.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!