FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt kan bij Fenerbahce blijven en vier keer zoveel verdienen als bij Feyenoord’

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat Dirk Kuyt zijn handtekening zet onder een contract bij zijn grote liefde Feyenoord. Bij zijn huidige club Fenerbahce is hij in het bezit van een aflopend contract. Toch wil die club hem proberen te behouden. Het medium Fanatik weet te melden dat Kuyt er financieel bij een transfer flink op achteruit gaat.

Fenerbahçe wil Kuyt graag voor de club behouden en heeft hem een royaal voorstel gedaan: voor een jaar bijtekenen tegen een loon van 2,6 miljoen euro. De Turkse krant claimt dat Kuyt ook al een aanbieding vanuit Rotterdam-Zuid heeft gekregen en dat hij daar tussen de 600.000 en 700.000 euro kan gaan verdienen. Het lijkt derhalve de vraag wat Kuyt op dit moment het interessantst vindt, in de herfst van zijn carrière.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *