FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dost, Elia en Van Beek opgeroepen voor het grote Nederlands Elftal’

Guus Hiddink heeft zijn voorselectie bekendgemaakt voor de duels met Turkije (kwalificatie, 28 maart) en Spanje (Vriendschapellijk, 31 maart).

Bij de voorlopige lijst zaten enkele opvallende namen zoals die van Bas Dost (VfL Wolfsburg), Sven Van Beek (Feyenoord) en Eljero Elia (Southampton. In het geval van Dost en Van Beek maken zij kans op hun eerste uitnodiging voor Oranje ooit.

De voorlopige selectie:

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)

Verdediging: Sven van Beek (Feyenoord), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (FC Porto), Ricardo van Rhijn (Ajax), Joël Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (PSV)

Middenveld: Ibrahim Afellay (Olympiacos), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Nigel de Jong (AC Milan), Quincy Promes (Spartak Moskou), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV)

Aanval: Memphis Depay (PSV), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Eljero Elia (Southampton), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (PSV), Luciano Narsingh (PSV) en Arjen Robben (Bayern München).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *