‘Dirk Kuyt zet Feyenoord voorlopig in de wacht’

Dirk Kuyt maakte afgelopen weekend het verschil voor Fenerbahce in de derby tegen Galatasarar. Hij tekende voor de enige treffer in dat beladen duel. Mede door deze overwinning is Fener weer helemaal terug in de titelstrijd. Kuyt wil zijn volle focus hier voorlopig op houden.

‘De interesse van Feyeneoord is bij iedereen bekend en dat charmeert me. Maar op dit moment wil ik me nog eerst volledig op Fenerbahçe richten, omdat we in zo’n belangrijke fase zitten. Ik heb afgesproken om tijdens de interlandperiode ( 23 en 31 maart ) met mijn zaakwaarnemer ( Rob Jansen ) samen te komen om meer duidelijkheid te scheppen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!