‘Jan Boskamp niet geinteresseerd in assistent-rol bij Feyenoord’

Feyenoord hoeft niet te rekenen op Jan Boskamp als assistent. Vermoedelijk gaan de Rotterdammers kiezen voor een combinatie van Jean-Paul van Gastel en Giovanni Bronckhorst. En zijn daarnaast nog opzoek naar een sterke derde man.

Bij Feyenoord-supporters zijn de namen van Willem van Hanegem, Wim Jansen, Wim Rijsbergen en dus Jan Boskamp populair, maar laatstgenoemde ziet een dergelijke rol niet zitten, zo vertelde hij in Voetbal International. ”Nee. Het mooiste is om met die piepjonge gasten op Varkenoord te staan”, is hij tevreden over zijn huidige vrijwillige job in de jeugdopleiding.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!