Feyenoord-lieveling kiest voor Ghana

Elvis Manu heeft een belangrijke keuze gemaakt in zijn voetbalcarriere. De grillige vleugelaanvaller van Feyenoord zal in de teokomst gaan uitkomen voor het nationale elftal van Ghana.

De 21-jarige Manu heeft dit seizoen zijn grote doorbraak beleefd bij Feyenoord. Eerder speelde Manu nog interlands namens Jong Oranje, maar de aanvaller heeft besloten hiermee te stoppen. Manu reisde onlangs naar Ghana en bezocht daar het hoofdkwartier van de voetbalbond. Manu heeft de knoop doorgehakt en wil verder als international van Ghana. De officials gaan hiermee aan de slag om hem speelgerechtigd te krijgen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!