‘Feyenoord veegde een bod van veertien miljoen euro van tafel voor middenvelder’

Feyenoord heeft in het verleden een deal geweigerd van Manchester City. De Engelse kampioen wilde maar liefst veertien miljoen euro neertellen voor Jonathan de Guzman. Eric Gudde ging voor deze transfer liggen. Dit weet Martijn Krabbendam te melden.

Gudde maakte van de Rotterdammers weer een gezonde club. ‘Al hielp de bijna 36 miljoen van de Vrienden van Feyenoord natuurlijk wel mee. Daarna heeft de directeur gesaneerd en herstelde daarmee ook zijn eigen fouten’, aldus de journalist, die een aantal fouten op een rij zet.

‘Hij negeerde ooit een cruciaal bod van veertien miljoen euro van Manchester City op Jonathan De Guzman. Met dat geld zou Feyenoord nu minder problemen hebben gehad. Bovendien had hij twee keer geen idee dat de relatie tussen de spelersgroep en trainer (Gertjan Verbeek en Mario Been) totaal was verziekt.’Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!