‘John Guidetti wuift salaris van één miljoen bij Feyenoord weg’

John Guidetti heeft al meerdere malen laten weten graag terug te keren bij Feyenoord. Wel eist de aanvaller die een aflopend contract heeft bij Manchester City een raint salaris. De Rotterdammers hebben hem inmiddels een aanbieding gedaan van 20.000 euro per week. Guidetti zou het dubbele verlangen, maar volgens VI vindt Feyenoord dit veel te gortig.

Inmiddels heeft Feyenoord aan Guidetti laten weten binnen twee weken duidelijkheid te eisen. De kans is groot dat de goalgetter kiest voor een andere club, zeker omdat Celtic en Olympique Marseille hem ook graag willen inlijven. Wanneer Guidetti niet naar Feyenoord verkast, zal Colin Kazim-Richards een nieuw contract krijgen in De Kuip.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!