Colin Kazim-Richards: ‘I’m Feyenoord till I die’

De toekomst van Colin Kazim-Richards bij Feyenoord is nog volledig onbekend maar zijn liefde voor de club is eindeloos. De Rotterdammers kunnen Kazim transfervrij overnemen van Bursaspor, maar of dat ook gebeurt, is niet duidelijk.

Het is hem om het even; of Feyenoord hem wel haalt en een contract geeft of niet, hij blijft altijd voor de club. Kazim is zelfs van Feyenoord gaan houden. “Ja zeker. Wat de toekomst me ook mag brengen, of ik wel of geen nieuw contract krijg, om wat voor reden dan ook. Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart. Waar ik ook ga. I’m Feyenoord till I die. Het is ook echt zo.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!