‘Feyenoord licht de optie tot koop voor Kazim-Richards’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord de optie gaat lichten in het contract van Colin Kazim-Richards. Dit weet de Telegraaf te melden. Hij zou dan definitief worden overgenomen van Bursaspor. Volgende week zullen beide partijen om de tafel gaan om een contract te bespreken.

De 28-jarige Kazim-Richards maakte dit seizoen 11 doelpunten in 24 competitieduels. In de Europa League was hij goed voor één treffer in zeven wedstrijden. Zijn goede prestaties bij Feyenoord leverden hem een nieuwe oproep voor het Turkse nationale elftal op: in maart maakte hij tegen Nederland zijn comeback als international.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!