‘Kamp Guidetti negeert aanbieding van Feyenoord’

Feyenoord is duidelijk geweest. De club wil naast Dirk Kuyt nog een publiekslieveling terughalen naar de Kuip. De komst van John Guidetti lijkt een loodzware opgave te worden. Beide partijen hebben inmiddels dan ook geen contact met elkaar.

Feyenoord heeft de 23-jarige transfervrij speler een uitstekende aanbieding gedaan, maar deze komt niet in de buurt van wat Guidetti verlangd. Inmiddels hebben beide partijen al weken geen contact meer met elkaar. De club heeft nog altijd geen duidelijke ‘ja’ of ‘nee’ ontvangen. Kamp Guidetti laat helemaal niets meer van zich horen. Volgens het Algemeen Dagblad wil de clubleiding deze maand uitsluitsel hebben van de Scandinavische spits. Komt er geen duidelijkheid, dan verlegt men de aandacht naar andere opties.



Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!