FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord stelt vraagprijs vast voor Jordy Clasie’

Mocht Jordy Clasie deze zomer door Feyenoord verkocht worden dan willen de Rotterdammers twaalf miljoen euro voor hem ontvangen. De aanvoerder staat in de belangstelling van o.a Zenith St. Petersburg. Vorige zomer waren Fiorentina en FC Porto al geinteresseerd in hem.

De middenvelder bleef toen bij Feyenoord, omdat het elftal al in meerdere linies verzwakt was door uitgaande transfers. Of hij na dit seizoen wel uitvliegt naar het buitenland, valt nog te bezien. Het Algemeen Dagblad weet dat Clasie gehecht is aan zijn familie en omgeving en dat hij binnenkort voor de tweede keer vader wordt. Daarmee zou een stap naar Rusland sowieso al niet tot de mogelijkheden behoren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *