FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vraagt 5,5 miljoen euro voor Tonny Vilhena’

Feyenoord neemt aan het einde van het seizoen waarschijnlijk afscheidn van Tonny Vilhena. Volgens The Daily Star hebben de Rotterdammers een vraagprijs van 5,5 miljoen euro in gedachten voor de middenvelder die op een zijspoor is beland in Rotterdam. Southampton in één van de geinteresseerde clubs voor hem.

Southampton had in de winter ook al concrete belangstelling voor de twintigjarige middenvelder, maar stuitte op te hoge eisen van Feyenoord. Koeman wilde naar verluidt niet verder gaan dan 2,5 miljoen euro. De Rotterdammers hebben het na een aantal gebroken beloftes definitief verbruid bij Vilhena.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *