Anass Achahbar blijft voor Feyenoord behouden, man verlengt zijn contract

Anass Achahbar speelt ook volgend seizoen in het shirt van Feyenoord. Hij heeft zijn aflopende contract verlengt tot medio 2017.

Lange tijd was niet duidelijk of Achahbar ook na de zomer nog in Rotterdam zou zijn te bewonderen. “Een aantal heeft al laten weten zeer ge├»nteresseerd te zijn en, nog belangrijker, ze hebben plannen met Anass. Er zijn clubs die hem de garantie geven dat hij eerste spits zal worden. Feyenoord heeft nog geen duidelijkheid kunnen geven”, zei broer en zaakwaarnemer Karim Achahbar een paar weken geleden tegenover Voetbal International.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!