‘Oud-Ajacied staat voor pikante transfer naar Feyenoord’

Mitchell Dijks mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord. De vleugelverdediger die momenteel onder contract staat bij Willem II wordt ook gevolgd door AZ en het Schotse Celtic. Ajax heeft bij de verkoop van Dijks een jaar geleden een doorverkooppercentage van 50% bedongen.

Feyenoord is gebaat bij snelle onderhandelingen, als het AZ – net als in de Eredivisie – voor wil blijven inzake Dijks. Volgens het dagblad willen de Rotterdammers ook snel handelen. Het rijtje met geïnteresseerde clubs wordt steeds langer, want niet alleen AZ en Feyenoord willen Dijks graag hebben, ook het Schotse Celtic zou in de markt zijn voor de linksback. Steeds meer scouts vonden hun weg naar Tilburg.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!