FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Twente maakt werk van komst Fred Rutten’

FC Twente hoopt op korte termijn Fred Rutten te presenteren. Hij moet de functie van technisch directeur gaan bekleden. Dit weet Voetbal International te melden. In de periode tussen 2006 en 2008 had hij al een dubbelfunctie bij die club. Die van trainer/technisch directeur.

Rutten, oud-speler van FC Twente, besloot in februari zijn eenjarig contract bij Feyenoord niet te verlengen. Hij verschilde te veel van mening met de Rotterdamse directie over het technische beleid. Door een slechte afronding van de reguliere competitie liep Feyenoord de beoogde derde plaats mis. Rutten werd daarom zondagavond na de blamage bij PEC Zwolle (3-0) op non-actief gezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *