‘Feyenoord om de tafel met voormalig Ajacied’

Feyenoord en Mitchell Dijks hebben om de tafel gezeten om te praten over een transfer. De linksbenige verdediger mag voor een bedrag van 1,3 miljoen vertrekken bij zijn club Willem II.

Feyenoord wil dit bedrag neerleggen voor de linksback, mede omdat de club niet tevreden is met de ontwikkeling van Miquel Nelom. Dijks heeft echter een verleden bij aartsrivaal Ajax, hij doorliep daar de jeugdopleiding. Ook kwam Dijks in actie voor het eerste van Ajax, maar dit lijkt Feyenoord niet tegen te houden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een (oud-)Ajacied kiest voor Feyenoord, vorige zomer maakte doelman Kenneth Vermeer de gevoelige transfer nog naar Rotterdam.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!