FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan 15 miljoen vragen voor tweede Xavi’

De kans is groot dat Jordy Clasie deze zomer Feyenoord gaat verlaten. De Rotterdammers hebben een vraagprijs gehanteerd van maar liefst achttien miljoen euro. Rob Jacobs denkt dat Feyenoord een bedrag voor hem kan ontvangen dat niet ver ligt van deze prijs. Hij zegt in FC Rijnmond dat hij een transferbedrag van vijftien miljoen euro best als reëel ziet. “En als er zo’n bod komt, moet je hem wegdoen. Dat is een hele duidelijke zaak.”

Jacobs is erg enthousiast over de 23-jarige Clasie, die inmiddels 129 wedstrijden voor Feyenoord speelde in de Eredivisie. De oud-coach van de Rotterdammers noemt de aanvoerder een geweldige middenvelder, die alleen scorend vermogen ontbeert. “Hij is een verbindingsspeler tussen de laatste linie en de aanval en heeft niet die wendbaarheid en snelheid om verrassend voor de goal te komen. Maar Clasie kan de tweede Xavi Hernández worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *