FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet af topscorer Michiel Kramer’

Michiel Kramer maakte vorig seizoen zeventien doelpunten voor zijn club ADO Den Haag. Feyenoord was geinteresseerd om hem over te nemen en hebben ook daadwerkelijk aangeklopt bij de Hagenezen. Volgens het AD heeft deze interesse niet doorgezet.

“Ze wilden mij in eerste instantie wel halen, maar uiteindelijk bleken ze toch niet helemaal overtuigd. Nou, dat zien ze dus verkeerd in De Kuip”, laat Kramer zelf weten aan de ochtendkrant. In Rotterdam-Zuid bleek niet iedereen overtuigd van de waarde van Kramer.

Waar zijn toekomts nu ligt is niet bekend. bij ADO heeft hij nog een contract voor één seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *