FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jordy Clasie nu bovenaan het lijstje van Lazio Roma’

Lazio Roma heeft Jordy Clasie gepromoveerd tot bovenaan de lijst voor nieuwe versterkingen voor het komende seizoen. Dit weet Gazzetta dello Sport te melden.

Lazio Roma is bezig een Nederlandse enclave op te zetten in Rome. Mede op initiatief van de Nederlandse hoofd opleidingen Joop Lensen haalde het Stefan De Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid al. Jordy Clasie zou als beoogde opvolger van Lucas Biglia nu bovenaan het verlanglijstje staan. Op de tweede plaats staat een vijfde Nederlander, Jetro Willems. De back komt in beeld als de Roemeen Radu definitief vertrekt uit Rome.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *