FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tonny Vilhena schakelt zaakwaarnemer Ronaldo in’

Tonny Vilhena is gewisseld van zaakwaarnemer. Volgens de Telegraaf heeft hij gekozen voor Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van o.a Cristiano Ronaldo en Diego Costa.

Beide partijen gaan daarmee dus op zoek naar een nieuwe club voor Vilhena. De 21-jarige middenvelder gaf vorige week aan niet te willen bijteken in Rotterdam, waarmee een transfer steeds dichterbij komt voor Vilhena. Afgelopen zomer was het Italiaanse Sampdoria in de race voor de jonge middenvelder, maar die grepen uiteindelijk mis doordat Vilhena de voorkeur gaf aan een verblijf in Nederland wegens zijn ernstig zieke moeder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *