‘Tonny Vilhena schakelt zaakwaarnemer Ronaldo in’

Tonny Vilhena is gewisseld van zaakwaarnemer. Volgens de Telegraaf heeft hij gekozen voor Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van o.a Cristiano Ronaldo en Diego Costa.

Beide partijen gaan daarmee dus op zoek naar een nieuwe club voor Vilhena. De 21-jarige middenvelder gaf vorige week aan niet te willen bijteken in Rotterdam, waarmee een transfer steeds dichterbij komt voor Vilhena. Afgelopen zomer was het Italiaanse Sampdoria in de race voor de jonge middenvelder, maar die grepen uiteindelijk mis doordat Vilhena de voorkeur gaf aan een verblijf in Nederland wegens zijn ernstig zieke moeder.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!