FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum kan actief in de Premier League blijven’

Georginio Wijnaldum degradeerde dit seizoen met Newcastle United uit de Premier League. Toch is er een mogelijkheid om op het hoogste niveau in Engeland actief te blijven. West Ham United is namelijk geinteresseerd in hem. Dit weten diverse Britse media te melden.

De 25-jarige Wijnaldum was in zijn eerste seizoen in de Premier League een van de lichtpuntjes bij Newcastle en was in 38 competitiewedstrijden goed voor 11 doelpunten en 5 assists. Zondag zei hij nog dat hij niet bezig was met zijn toekomst: “Ik ben helemaal kapot van de degradatie, dat is het enige waar ik nu aan denk. We zullen zien wat de toekomst brengt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *