‘Grote Amerikaanse club wil Dirk Kuyt overnemen van Feyenoord’

Dirk Kuyt kan in de nadagen van zijn carriere een overstap maken naar de Major League Soccer. Een grote club uit de VS is namelijk geinteresseerd in hem. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden.

Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt dat Kuyt flink wat keuzes heeft. “Er is overal nog belangstelling in het buitenland voor Dirk”, aldus de spelersmakelaar tegen de ochtendkrant. Naast het aanbod uit de Verenigde Staten heeft de voormalig speler van Liverpool en Fenerbahçe dus blijkbaar meer ijzers in het vuur.

Het is nu de vraag waar de 35-jarige Katwijker voor kiest. Kuyt zette afgelopen zomer zijn handtekening onder een éénjarig contract in De Kuip. Zijn rentree in Nederland verliep succesvol: Feyenoord en Kuyt wonnen de KNVB Beker en in de competitie scoorde de voormalig international negentien keer.

Kuyt is momenteel in gesprek met Feyenoord over het verlengen van zijn contract. Wel heeft hij de eis neergelegd dat de selectie deze zomer moet worden versterkt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!