‘Feyenoord wil samenwerken met Sparta’

Feyenoord denkt er sterk over om een samenwerking met Sparta aan te gaan. Ze willen spelers die bij Feyenoord derde en vierde keus zijn speeltijd laten opdoen bij Sparta. Dit weet journalist Emile Schelvis te melden.

“Het sentiment dat heel sterk bij Feyenoord leeft en wat echt al op groot niveau wordt gedragen is om samen te willen werken met een club als Sparta,” zegt Schelvis bij FC Rijnmond. ”Waar je spelers van het kaliber Gustafson en Schuurman kan stallen.”

”Het leeft onder de mensen die het technisch beleid bepalen heel sterk, omdat ze toch met een aantal jongens zit dat moet spelen. Bij Jong Feyenoord blijft het gewoon armoe.”

Sparta lijkt minder happig te zijn op een samenwerking. ”Die hebben daar denk ik wat meer problemen mee. Het gaat Feyenoord natuurlijk ook om spelers als Dumfries en van Drongelen, om die uiteindelijk in Rotterdam-Zuid te krijgen: voordat ze naar een andere grote club zouden gaan

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *