‘Simon Gustafson kampt met heimwee naar Zweden’

Simon Gustafson kwam in 2015 naar Feyenoord. Hij begon welvarend bij de Rotterdammers maar moet het nu doen met een plek op de reservebank. Ook zou de 21-jarige middenvelder kampen met heimwee.

“Die jongen schijnt heimwee te hebben, dat hoor ik wel eens rond De Kuip”, suggereert journalist Emile Schelvis tegenover RTV Rijnmond. “Ik weet het niet. Hij is een fijne voetballer, maar blijkbaar niet fijn genoeg om op dit niveau mee te mogen doen.” Dit seizoen speelde Gustafson tot dusver 28 minuten mee in het eerste elftal van Feyenoord in de Eredivisie. In het beloftenelftal startte hij zes keer in de basiself, waarin hij één keer trefzeker was.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!