FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet Angolees opvolger van Rick Karsdorp’

Mocht Rick Karsdorp vertrekken bij Feyenoord dan zien de Rotterdammers in Clinton Mata zijn potentiele opvolger. Dit weet het medium La Dernère Heure te melden. Karsdorp wordt momenteel gevolgd door grootmachten als Bayern Munchen en Internazionale.

Mata staat onder contract bij het Belgische Charleroi. Naar verluidt zou ook de gehele Belgische top in hem geinteresseerd zijn. Anderlecht zou volgens Het Laatste Nieuws zelfs al een bod van drie miljoen euro hebben uitgebracht, terwijl ook Racing Genk, AA Gent en Club Brugge worden genoemd.

Daarnaast is er naar verluidt ook interesse uit de Ligue 1, waar OGC Nice de ontwikkeling van Mata op de voet volgt. De verdediger zou ook aangeboden zijn bij Olympique Marseille, maar les Phocéens zijn niet van plan om meteen concreet te worden. Charleroi schijnt zo’n vier miljoen euro voor zijn rechtsback te willen zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *