FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Warner Hahn mag definitief vertrekken bij Feyenoord’

Warner Hahn mag in de zomer waarschijnlijk definitief opzoek naar een andere werkgever. De Rotterdammers hebben het aflopende contract van Brad Jones met twee jaar verlengd en daarachter hebben ze ook nog Kenneth Vermeer onder contract staan.

Met het contractnieuws omtrent Jones is er echter een duidelijk signaal afgegeven aan Hahn, zo lijkt het. Afgelopen januari werd hij verhuurd aan Excelsior. Eerder stalde Feyenoord Hahn al bij PEC Zwolle. Naast Jones maken ook Kenneth Vermeer en de talentvolle tiener Justin Bijlow onderdeel uit van de Feyenoord-selectie.

Hahn heeft in Rotterdam nog een contract tot 2019.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *