FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet zinnen op sterkhouder van Standard Luik’

Feyenoord heeft haar zinnen gezet op Matthieu Dossevi. Dit weet het medium La Dernière Heure. De vleugelspeler staat onder contract bij Standard Luik en moet zón vijf miljoen euro kosten. Ook het Turkse Trabzonspor heeft interesse in hem.

In januari bood Club Brugge nog een bedrag dat in de buurt lag, maar Standard weigerde dat toen. Feyenoord is het meest concreet voor Dossevi, maar de Nederlandse kampioen zou het gewenste bedrag niet op tafel willen leggen. Ook Trabzonspor vindt de vraagprijs momenteel nog te hoog. Dossevi moet Standard niet verlaten, maar mag bij een goed de club dus verlaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *