FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Matthieu Dossevi ziet transfer naar Feyenoord wel zitten

Matthieu Dossevi staat open voor een transfer naar Feyenoord. De vleugelaanvaller van Standard Luik mag zich in de belangstelling heugen van de Rotterdammers. Dit weet de Waalse krant La Derniere Heure te melden.

Na een uitstekend eerste seizoen kende hij een mede door blessures minder tweede seizoen in Luik. De Belgische club wees afgelopen winter een bod van 5 miljoen van Club Brugge nog af. Naast Feyenoord zou ook Trabzonspor in de markt zijn. Beide clubs vinden volgens La Derniere Heure een dergelijke transfersom te gortig voor de 29-jarige buitenspeler. Zelf zou Dossevi een overgang naar Feyenoord wel zien zitten, mede door de deelname van Feyenoord aan de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *