FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord niet met sterkste basiself tegen PSV’

Aankomend weekend staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma. Een paar dagen later speelt Feyenoord in de halve finale van de Beker wat belangrijkers is voor de Rotterdammers.

De Telegraaf weet dat de kans er dik in zit dat oefenmeester Giovanni van Bronckhorst spelers gaat sparen in De Kuip tegen de nummer één van de Eredivisie. “Feyenoord ontvangt komende zondag PSV in de eigen Kuip. De Rotterdammers spelen geen enkele rol meer in de titelrace en kunnen zelfs de tweede plek vergeten. Een paar dagen na PSV wacht de halve finale van het toernooi om de KNVB-beker tegen Willem II. Daarna zitten er weer slechts twee dagen tussen de halve finale en NAC-Feyenoord.”

De krant gaat verder: “Het Legioen heeft liever dat de sterspeler, die nog niet klaar is om drie duels in zes dagen te spelen, zijn benen spaart voor een paar doelpunten die Feyenoord naar de eindstrijd in het bekertoernooi kunnen loodsen. Al zullen ze bij Ajax juist hopen dat Van Persie met een sterk optreden tegen PSV de spanning terugbrengt in de competitie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *