FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robin van Persie onder de indruk van twee Feyenoorders’

Robin van Persie is onder de indruk van twee van zijn teamgenoten bij Feyenoord. In een interview met De Telegraaf deelt hij complimenten uit aan Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena. “Karim en Tonny zijn geweldenaren in de ploeg. In trainingen en in wedstrijden zijn zij de mannen die altijd druk zetten en die altijd voorop gaan in de strijd. Ze doen ongelooflijk veel voor het elftal. Ik zie dat nu met eigen ogen.”

Van Persie begon en scoorde tegen Heracles Almelo, maar er zit een druk programma aan te komen voor de Rotterdammers. “Het is waar dat drie wedstrijden in zes dagen een schema is dat nog niet in mijn ritme zit. Daarbij is het een aparte situatie. We willen als ploeg toch zo hoog mogelijk eindigen in de competitie. Ik heb dat één keer meegemaakt met Manchester United. Het ene jaar wonnen we de titel in de Premier League en het volgende jaar werden we zevende. Dat was een echte downer. Maar ja, de halve finale is volgende week misschien wel de belangrijkste wedstrijd om kans te maken een hoofdprijs te winnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *