FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Zeer verrassende transfer op komst bij Feyenoord’

Feyenoord haalde tot dusver twee versterkingen binnen. Yassin Ayoub kwam over van FC Utrecht en de Colombiaan Luis Sinisterra kwam over van Once Caldas uit eigen land. Nu hebben de Rotterdammers weer een speler in het vizier.

Volgens onbevestigde geruchten is Feyenoord geïnteresseerd in Robin Lod. De 25-jarige middenvelder is international namens Finland en speelde afgelopen seizoen voor het Griekse PAOK Saloniki. De Rotterdammers hebben wel concurrentie van AEK Athene, dat in coach Marinos Ouzounidis een extra troef in handen heeft.

Lod is een centrale middenvelder van beroep. Mogelijk is hij de opvolger van aanvoerder Karim El Ahmadi of Tonny Vilhena, al is laatstgenoemde op dit moment nog steeds Feyenoorder. Lod kwam afgelopen seizoen tot 37 officiële wedstrijden voor PAOK.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *