FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Feyenoord wijst eerste bod af en zegt vraagprijs

De Turkse grootmacht Fenerbahce wil zich gaan versterken met een Feyenoorder. Ze willen namelijk Sven van Beek proberen los te weken van de Rotterdammers. Volgens Voetbal International hebben de Rotterdammers een eerste bod naar de prullenbak verwezen.

Het blad onthult op de dinsdagmorgen: “Fenerbahçe zal hoger in moeten zetten om verdediger Sven van Beek los te weken bij Feyenoord. Volgens Turkse bronnen hebben de Rotterdammers een eerste bod op de 23-jarige afgewezen. Van Beek staat hoog op het verlanglijstje van Fenerbahçe, waar Phillip Cocu sinds kort trainer is. Naar verluidt verlangt Feyenoord 5,5 miljoen euro voor de jeugdexponent. Van Beek speelt sinds 2005 voor Feyenoord en staat inmiddels op 126 officiële wedstrijden, waarvan vijftien in Europees verband.”

Men gaat verder: “Feyenoord raakte eerder deze transferperiode met Karim El Ahmadi al een sterkhouder kwijt. Hij vertrok naar Al Ittihad in Saoedi-Arabië. Ook Gustavo Hamer, Simon Gustafson, Bilal Basaçikoglu en Marko Vejinovic vertrokken uit Rotterdam. Kevin Diks keerde terug naar Fiorentina na zijn verhuurperiode aan de Eredivisionist. Met Yassin Ayoub (FC Utrecht) en Luis Sinisterra (Once Caldas) haalde Feyenoord twee versterkingen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *