FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Keiharde last-minute transferklap voor Feyenoord’

Feyenoord begon slecht aan het seizoen met nederlagen tegen Trencin en De Graafschap maar won inmiddels haar laatste twee competitiewedstrijden. Het is voor de Rotterdammers echter te hopen dat ze hun selectie bij elkaar kunnen houden.

De transferdeadline nadert met rasse schreden en deze week zullen we hoogstwaarschijnlijk behoorlijk veel paniekaankopen zien. Het Fenerbahçe van de Nederlandse oefenmeester Phillip Cocu verkeert bijvoorbeeld in crisis en zou nog best eens wat kunnen doen. In Turkije weet men dat de coach bij de clubleiding om de komst van Tonny Vilhena heeft gevraagd en de middenvelder lijkt wel open te staan voor een mooie transfer.

Hij wilde immers ook wel naar het Duitse Eintracht Frankfurt vertrekken, maar dat kon niet voldoen aan de vraagprijs van technisch directeur Martin van Geel. Overigens wordt datzelfde heel erg moeilijk voor Fenerbahçe, want de voormalige werkgever van spelers als Robin van Persie en Dirk Kuyt heeft wat probleempjes met betrekking tot Financial Fair Play. Daarom heeft de Süper Lig-topclub iemand als middenvelder Giuliano ook verkocht voor behoorlijk wat miljoenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *