FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Gaat Feyenoord voor het kampioenschap? ‘Moeten er alles uit halen’

Feyenoord lijkt zich weer een beetje herpakt te hebben na het slechte begin van het seizoen. Ook rechtsback Tyrell Malacia ziet het beter worden en maakte gisteren zelfs een treffer in het met 3-5 gewonnen duel tegen SC Heerenveen.

In gesprek met Radio Rijnmond zegt hij nu: “Het voelt zeker goed. Drie punten en ik heb mijn eerste goal mogen maken. De 0-4 was een verlossing en een mooi moment in mijn carrière. Ik denk dat we de eerste helft goed spelen, met goed voetbal.”

Zou Feyenoord mee kunnen spelen om het kampioenschap? “We hebben genoeg kwaliteit in het team om deze wedstrijd toch uit te spelen. We zijn blij met het doelpunt van Yassin (Ayoub, red.). We hebben veel kwaliteit in het veld, en ook buiten het veld. We hebben een goede trainingsweek afgesloten, en dan moet je laten zien op het veld dat je er staat. We moeten naar onszelf kijken dit seizoen en er alles uit halen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *