FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

TRANSFERMARKT: Feyenoord doet helemaal niets meer

Feyenoord zal zich op de laatste dag van de transfermarkt niet meer roeren. Dit hebben Giovanni van Bronckhorst en de clubleiding duidelijk te kennen gegeven.

Bij Feyenoord zijn deze zomer verschillende spelers gelinkt aan een vertrek. Er werd rekening gehouden met een afscheid van Sven van Beek, Tonny Vilhena, Nicolai Jörgensen en/of Steven Berghuis, maar dat komt er dus niet door. Zeker in het geval van Vilhena lijkt dat een domper, maar volgens ‘Gio’ zit het mentaal wel goed bij de middenvelder. Geen vertrekkende Feyenoorders meer, maar dus ook geen inkomende transfers.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *