FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord zoekt snelle oplossing voor Nicolai Jörgensen

Het is een slechte zomer geworden voor Nicolai Jorgensen. Hij werd met Denemarken uitgeschakeld op het WK en werd daar als de zondebok aangewezen. Ook liep hij een blessure op en tot een transfer kwam het ook al niet.

Op dit moment is de Feyenoorder nog aan het revalideren. Jörgensen is inmiddels weer fit, maar heeft sinds het WK geen wedstrijd meer gespeeld. De eredivisionist zoekt nu naar een oplossing om hem klaar te stomen voor de uitwedstrijd tegen AZ na de interlandperiode.

Feyenoord zoekt momenteel naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd. Zo kan Jörgensen weer ritme opdoen. Mocht het de club niet lukken om een sparringpartner te vinden, dan zal er een onderlinge wedstrijd worden georganiseerd op de training. Dat meldt RTV Rijnmond.

Robin van Persie maakt dit seizoen een goede indruk als spits van Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst krijgt dus te maken met een luxe-positie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *