FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ronald de Boer hard voor Feyenoorder: “Hij begrijpt het nog stééds niet”

Donderdag staat de wedstrijd van Oranje tegen Peru op het programma. Het land van Feyenoorder Renato Tapia. Hij is niet opgeroepen door zijn bondscoach.

“Tapia is een erg goede speler, maar hij maakt fouten. Hij zou meer geconcentreerd en sterker moeten zijn. Het is zijn stijl, maar hij is nog jong en kan veel beter. Als hij zich maar goed concentreert”, wordt analist Ronald de Boer geciteerd door de krant El Bocón.

“Hij kan als centrale verdediger én middenvelder spelen. Ik vind hem beter op ‘6’. Hij neemt graag risico’s in zijn spel, maar moet wel weten wanneer dat kan. In de wedstrijd tegen Napoli wilde hij iets vreemds doen, maar de tegenstander zat er tussen”, noemt De Boer het mislukte hakje vorig jaar als voorbeeld. “Tapia moet gaan leren van zijn fouten, maar hij begrijpt dat nog steeds niet.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *