FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tonny Vilhena: ”Misschien ben ik wel te kritisch”

Tonny Vilhena speelt nog steeds zijn wedstrijden voor Feyenoord. Inmiddels al acht seizoenen lang. Toch had hij allang een transfer kunnen maken maar het is er niet van gekomen. ”Klopt, ja, ik had nu in een andere competitie kunnen spelen.”

Die kans is ieder jaar eigenlijk wel voorbijgekomen,” vervolgt Vilhena in gesprek met Voetbal International. ”Ik snap dat mensen niet begrijpen dat ik nog niet weg ben bij Feyenoord. Misschien ben ik wel te kritisch. Ik heb zo ook mijn dromen. Vooropgesteld: bij Feyenoord spelen maakt me nog elke dag trots.”

”Het is een prachtige club. Ik ben er opgevoed, opgegroeid en heb veel aan Feyenoord te danken, voel me gelukkig, happy en heb elke dag plezier. Moet ik mijn club dan verruilen voor de eerste de beste mogelijkheid in het buitenland?”

”Ik ben ambitieus en van plan de stap te maken, nog steeds, alleen wel naar een club waar ik een goed gevoel bij heb. Die is wel voorbijgekomen, maar dan moet het ook maar net kunnen. Je hebt ook nog te maken met de belangen van Feyenoord. Ik wacht gewoon af.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *