OPVALLEND: ‘De hele familie van Frenkie de Jong is voor Feyenoord’

Frenkie de Jong is momenteel hot. Hij maakt momenteel furore in het eerste van Ajax en de groote clubs in Europa zijn geinteresseerd in hem. In het verleden had Feyenoord ook een goede kans om hem binnen te hengelen. De hele familie van de middenvelder is namelijk voor de Rotterdammers, maar die toonden geen interesse toen hij nog voor Willem II speelde.

Krabbendam zegt allereerst: “Het grote probleem van Feyenoord is dat ze niet hebben doorgeselecteerd. Dat Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden er nog steeds staan en dat Jens Toornstra elk jaar zijn wedstrijdjes speelt. Maar als je als club vooruit wil, moet je scherp zijn en zorgen dat je de goede vervangers al in huis hebt.”

Vervolgens draagt hij De Jong aan als voorbeeld. De huidige Oranje-international werd voor een eurootje overgenomen door Ajax. “Dan wordt er wel gezegd: Feyenoord kan dat niet. Maar de hele familie van De Jong is Feyenoord-fan. Als je daar scherp op bent, kun je dat soort spelers al vroeg in huis halen. Dat is beleid en daar mankeert het nogal eens aan bij Feyenoord.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!