FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis gelooft in kampioenschap Feyenoord: “We spelen sowieso nog twee keer tegen Ajax en PSV”

Steven Berghuis geloofd nog in het kampioenschap met Feyenoord dit seizoen.

“Het seizoen is nog lang. We spelen sowieso nog twee keer tegen beide ploegen”, zegt Berghuis strijdvaardig in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ja, misschien krijgen ze last van de belasting in Europa.” Zondag wacht voor de vleugelaanvaller het weerzien met FC Utrecht-trainer Dick Advocaat. “Ik bewaar goede herinneringen aan hem. Advocaat heeft bij AZ mijn ogen geopend en als bondscoach van Oranje haalde hij mij erbij.”

De twee werkte in het seizoen 2013/14 samen bij AZ. Advocaat, inmiddels 70 jaar, begint zondag in De Kuip aan zijn tijd als hoofdtrainer van Utrecht. “Het is toch mooi dat hij weer terug is als trainer? Die man is zó gedreven, die kan helemaal niet stoppen. Prachtig”, besluit Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *