FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Rick Karsdorp uit de selectie van AS Roma gezet na aanvaring in Bernabeu’

Rick Karsdorp zit vandaag niet bij de selectie van AS Roma als het aantreed tegen Bologna. Hij heeft namelijk een aanvaring gehad met trainer Eusebio Di Francesco en is uit de selectie gezet.

Het gaat naar verluidt om een stevig incident voor de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid van afgelopen woensdag, maar duidelijk is niet wat er precies is gezegd. Ilario Di Giovambattista, een journalist van het Italiaanse Radio Radio, claimt meer te weten. “Voor de wedstrijd tegen Real Madrid was er een woordenwisseling, een stevige confrontatie tussen de speler en Di Francesco. Hij heeft hem uit de selectie gezet”, zo wordt Di Giovambattista geciteerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *