Giovanni van Bronckhorst gaat aanwinst kans geven bij Feyenoord

Sinds zijn komst van FC Utrecht heeft Yassin Ayoub nog weinig kansen gekregen bij Feyenoord. Daar wil trainer Giovanni van Bronckhorst nu verandering in gaan brengen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Gio komt aan het woord: “Yassin kwam niet fit binnen en draaide geen optimale voorbereiding, waardoor hij achterop raakte bij de rest. Dat zie je aan hem en tegelijkertijd wijzen zijn gemeten waardes aan dat hij sterker wordt. Er is wat vertraging, maar hij krijgt zijn minuten en heeft tijdens zijn invalbeurten een aandeel in het voetbal dat wij willen spelen. Uiteindelijk moet hij sterker worden en dan krijgt hij komende maanden zijn minuten.”

Het middenveld van Feyenoord lijkt al vast te staan en bestaat uit Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Jens Toornstra… “Yassin is ingevallen als nummer 10, maar kan diverse rollen op het middenveld vertolken. Hij kan ook op 6 spelen of als verbindingsspeler tussen verdediging en aanval of zelfs hangend op de flanken zoals hij bij FC Utrecht weleens deed.” Is Van Bronckhorst niet bang dat Ayoub een soort nieuwe Sofyan Amrabat wordt? “Nee, dat scenario zie ik op dit moment helemaal niet met betrekking tot Ayoub.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!