FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Shirt Yassin Ayoub uit sporttas speler VV Gemert gestolen

Na de wedstrijd van VV Gemert tegen Feyenoord wist Dennis Groen het short van Yassin Ayoub te bemachtigen. Nu heerst er paniek. Het is shirt is namelijk spoorloos verdwenen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Een historische dag in zijn voetbalcarrière kreeg voor Gemert-speler Dennis Groen een vervelend staartje. In het holst van de nacht kwam hij erachter dat het donderdagavond door Feyenoorder Yassin Ayoub gedragen shirt niet meer in zijn sporttas te vinden was. Gestolen, zo vermoedt Groen. Traditiegetrouw werden na de KNVB-bekerwedstrijd tussen Gemert en Feyenoord de nodige shirtjes geruild. Deurnenaar Dennis Groen wist dat van Yassin Ayoub te bemachtigen. Maar enkele uren later ontdekte de trotse Groen tot zijn schrik dat het tricot niet meer in zijn sporttas te vinden was.”

De amateurvoetballer reageert: “Helaas is mijn shirtje van Feyenoord-speler Ayoub uit mijn tas gestolen. Mocht iemand iets hebben gezien dan hoor ik dat graag. Dit shirt heeft veel waarde voor mij dus ik hoop dat het netjes terugkomt bij mij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *