‘Spaanse club wil Rotterdamse steraanvaller in januari voor miljoenen oppikken’

De Spaanse club Villarreal wil in de winterstop vleugelflitser Garry Rodrigues overnemen van Galatasaray. Dit weet het het Italiaanse Mediaset te melden.

Het carrièreverloop van Rodrigues is op zijn zachtst gezegd ‘opmerkelijk’ te noemen. Hij speelde in de jeugd bij Feyenoord, en belande via Portugal, Duitsland en twee Nederlandse amateurclubs uiteindelijk bij ADO Den Haag. Die club verhuurde de technicus voor één jaar aan FC Dordrecht, waar hij voor het eerst echt indruk maakte. Het resulteerde in een transfer naar Levski Sofia uit Bulgarije, en daarna nog in periodes bij Elche CF (Spanje) en PAOK Saloniki (Griekenland).

Sinds 2017 komt Rodrigues uit voor Galatasaray, waar hij dit seizoen tot dusver een absolute smaakmaker is.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!