FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: KNVB spreekt Robin van Persie vrij en schrapt rode kaart

Robin van Persie is vrijgesproken nadat hij een rode kaart kreeg in het duel met Vitesse. Dit weet Voetbal International te melden.

“Feyenoord kan de komende twee weken gewoon beschikken over Robin van Persie. De aanvoerder ging in hoger beroep tegen zijn schorsing en is vrijgesproken. Van Persie schoot Feyenoord zondag in de slotfase naar een 2-1 zege op Vitesse met een rake vrije trap en kreeg kort daarna een rode kaart voor een tackle op Max Clark. Na afloop was de 35-jarige aanvaller vol onbegrip over het besluit van scheidsrechter Serdar Gözübüyük en gaf hij al aan een voorstel van de aanklager niet te accepteren. Die wilde hem voor drie duels waarvan één voorwaardelijk schorsen.”

Het blad gaat verder: “Donderdag trok Van Persie met advocaat Joris van Benthem naar Zeist om de straf aan te vechten. En met succes: de 35-jarige spits is vrijgesproken en is inzetbaar voor de Eredivisie-duels met Willem II en PEC Zwolle. Een week later staat De Klassieker tegen Ajax op het programma.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *