FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AS Roma neemt beslissing over Feyenoord-transfer Karsdorp’

AS Roma heeft een beslissing genomen over een transfer van Rick Karsdorp terug naar Feyenoord. Sinds hij weer fit is na een slepende blessure komt hij er niet meer aan te pas bij de Romeinse club.

Volgens het medium Corriere dello Sport heeft zaakwaarnemer Mino Raiola gisteren gesproken met de clubleiding in het Stadio Olimpico. Karsdorp zelf lijkt wel wat te voelen voor een tussentijdse transfer naar Feyenoord en naar verluidt vindt de clubleiding van Roma dit ook een goed idee. Naar verluidt denkt men dat een half jaartje bij de Rotterdamse Eredivisie-topclub wonderen zou kunnen doen wat betreft de instelling van de Oranje-kandiaat…

Oefenmeester Giovanni van Bronckhorst liet een paar dagen geleden nog weten over een mogelijk hereniging met Karsdorp: “Op dit moment is er geen contact met hem vanuit mij of de directie. Ik denk dat Rick veel contact heeft met spelers bij Feyenoord. Hij heeft zich mede door blessures niet kunnen ontwikkelen.” De rechtsback en Raiola hebben dus nog niet gesproken met technisch directeur Martin van Geel.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *