‘Feyenoorder wordt schandalig behandeld door van Bronckhorst’

Het veldspel van Feyenoord is op zijn minst gezegd niet goed en het is daarom ook opvallend dat Yassin Ayoub zo weinig kansen krijgt in de hoofdmacht van trainer Van Bronckhorst.

Willem van Hanegem liet onlangs al weten: “Ik hoor de roep om Yassin Ayoub en die snap ik. Het zal de verlosser niet zijn, maar Feyenoord zit muurvast op het middenveld.” Week in week uit klagen veel supporters van de Eredivisie-topclub steen en been over de manier waarop de technisch begaafde middenvelder behandeld wordt door Van Bronckhorst. Die geeft de hele tijd de voorkeur aan de gebruikelijke namen, die vervolgens weer tegenvallend presteren.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!