‘Rick Karsdorp keert terug bij Feyenoord’


Een Italiaanse krant weet het zeker! Rick Karsdorp keert terug bij Feyenoord. Het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport meldt dat een transfer van de rechtsback naar de eredivisie ‘zo goed als zeker is’. Het is niet duidelijk of het gaat om een definitieve transfer, of om een huurconstructie.

Karsdorp is bij zijn club AS Roma op een dood spoor beland. De Italianen betaalde in de zomer van 2017 14 miljoen euro aan Feyenoord voor de drievoudig Oranje-international, maar een gelukkig huwelijk is het nog niet. Karsdorp stond vorig seizoen aan de kant met een knieblessure en komt ook dit jaar maar mondjesmaat in actie. Tot overmaat van ramp zou hij het nu aan de stok hebben met trainer Eusebio Di Francesco.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!